Ce e tzeapa!

Aici tratam cazuri grave. Daca sunteti intr-o situatie periculoasa dati-ne detalii, cat mai multe detalii.

Ce e tzeapa!

Mesajde sfatissimo » Mar Ian 05, 2010 12:09 pm

In cazul unei tranzactii imobiliare care ne afecteaza viata intr-o masura foarte mare a nu deschide bine ochii :shock: , a nu fi informat sau a te zgarci la cateva milioane pentru o consultanta juridica poate insemna o tzeapa de cateva mii (zeci) de euro! Traim intr-o lume mult prea materialista si pusa pe capatuiala ca sa fim naivi cand vine vorba de un contract de vanzare cumparare! Asa ca atentie.

De aceea ne intalnim in acest spatiu. Impartasiti-ne din experientele voastre si poate vom ajuta pe cineva sa nu intre in clubul tzepuitilor!
sfatissimo

Re: Ce e tzeapa!

Mesajde involved signal » Mar Apr 20, 2010 11:01 am

vad ca nimeni nu are curajul sa fie suficient de sicer incat sa isi marturiseasca teapa luata...Asa ca o sa va povestesc eu una.

date concrete: Apartament 2 camere, etaj 5, contractat in 2006 la pretul de ...sa zicem 90.000 euro cu finalizare si mutare in septembrie 2010. Semnat antecontract si achitat suma de 15.000 euro urmand ca restul sa fie achitat la intrarea efectiva in apartament. La semnarea antecontract blocul era pe la etajul 2 construit din 10, important aspect...de retinut. Vine criza. Dezvoltatorul, de altfel unu super tare, incepe sa maraie ca nu mai poate construi si incepe sa intarzie lucrarile. Desi pretul la materiale, mana de lucru s-au ieftinit ( din surse sigure si probat prin documente, o pasarica a ciripit) dezvoltatorul evident nu a predat la timp lucrarea pentru ca e CRIZA MONDIALA!!!!

Ei bine ''tepuitul'' nostru se duce la banca pt a obtine credit, banca trimite evaluatorul si surpriza: evalueaza apartamentul la 64.000 euro. Mers la evaluator si facut urmatoare demonstratie.
1= in 2006 ap costa 90.000 cand blocul era la etajul 2
2= a venit criza si costurile tale de constructie au scazut
3= tu ai intarziat livrarea ap. pe motiv ca e criza, nu mi- ai platit penalizari de intarziere ...deci eu sa te inteleg....dar tu nu vrei sa ma intelegi ca nu mai merita sa iti platesc suma initiala.

Ce este de facut intr-o asemenea situatie?
Astept sugestii si reclamatii
involved signal

Re: Ce e tzeapa!

Mesajde sfatissimo » Vin Apr 23, 2010 9:41 am

Nimeni nu anticipa situatia asta in 2006 cand toti se gandeau ca oricum o sa mai creasca! Ei bine tot ce poti face este sa te duci la un avocat si sa ii ceri sfatul. Este clar ca avem de-a face cu un contract in care nu se respecta egalitatea de tratament intre parti. Poti incepe cu o serie de notificari in care sa ceri raspunsuri clare si pertinente la aceste probleme si in functie de aceste raspunsuri (sau nu) vei sti ce faci.

Un pont! Cauta si alti tepuiti din acelasi ansamblu si constituiti-va in parte comuna. A se vedea cazul Planorama cand fiecare pagubit si-a angajat un avocat si ca in fabula cu racu, stiuca si sacu ...cand fiecare tragea intr-o parte iar sacu ramanea de neclintit?!?!?
sfatissimo

STxLAPOvSrOMsniVYz

Mesajde jdwtkwodtr » Joi Mai 13, 2010 1:56 pm

QDXkcy <a href="http://huglbfrzfxky.com/">huglbfrzfxky</a>, fgwuybpahyir, [link=http://kdnxbnadbeju.com/]kdnxbnadbeju[/link], http://obgzludcdnuj.com/
jdwtkwodtr

clcBvEnckefUbciHMY

Mesajde seanweasel » Sâm Mai 15, 2010 2:15 am

seanweasel

xcFZCnYPIXsQHKOfmg

Mesajde cuathebigtop » Lun Mai 17, 2010 9:30 pm

cuathebigtop

qYjlzfyXGBoHXWExe

Mesajde CorneilleJC » Mar Mai 18, 2010 1:59 am

CorneilleJC

nKJwFGOWrncnqjcXg

Mesajde xMEEELAx » Vin Mai 21, 2010 8:14 pm